با این آش از پرخوری جلوگیری کنید

به گزارش وبلاگ مویک، اهالی شهر سرکان از توابع تویسرکان آش ترش مزه ای می پزند که ماده اصلی آن سماق است.

با این آش از پرخوری جلوگیری کنید

ویژگی اصلی این آش به خاطر داشتن سماق، صفرابری آن است. سرکانی ها برای این آش یک شعر محلی هم دارند که همه آنها، آن را بلدند.

1. ابتدا نخود و لوبیا که از شب قبل خیس شده را همراه با گوشت و بلغور و میزانی آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد.

2. نیم ساعت بعد، چغندر رنده شده را همراه با گردو، پیاز و سیر چرخ نموده بعلاوه زردچوبه و نمک به آش اضافه کنید.

3. سماق را مدت 20 دقیقه در آب ولرم خیس کنید بعد سماق را صاف نموده و آب آن را به مواد آش اضافه کنید. سپس نعنا خشک را اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. در صورت لازم آب هم اضافه کنید.

مواد لازم برای شش تا هشت نفر

250 گرم بلغور گندم

100 گرم نخود و لوبیا سفید

(از شب قبل خیس کنید)

200 گرم گوشت گوسفند (تکه ای)

150 گرم گردو

750 گرم چغندرسفید

(رنده درشت گردد)

500 گرم سماق نکوبیده

2 عدد پیاز میانه

یک بوته سیر (رنده گردد)

یک ق س زردچوبه

یک ق س سرپر نعنا خشک

به میزان لازم نمک

یه جور دیگه

این آش را برخی ها با کمی شکر و یا حتی نبات می خورند، تعجب نکنید امتحان کنید.

اگر چغندر سفید پیدا نکردیداز چغندر لبو بهره ببرید.

فوت وفن

هنگام خیساندن سماق کمی هم نمک اضافه کنید تا ترشی سماق بیشتر گردد.

گردو، پیاز و سیر را در چرخ گوشت یا دستگاه غذاساز بریزید و براساس روش تهیه مورد استفاده قرار دهید.

منبع: همشهری آنلاین

به "با این آش از پرخوری جلوگیری کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با این آش از پرخوری جلوگیری کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید