حشرات رسما وارد چرخه مواد غذایی در اروپا شدند

به گزارش وبلاگ مویک، از حدود یک سال و نیم پیش بعضی حشرات وارد چرخه غذایی اتحادیه اروپا شده اند؛ حشراتی مانند کرم زرد آرد و ملخ به صورت خشک شده به عنوان اسنک یا آردشده به عنوان افزودنی خوراکی تا حداکثر 10 درصد برای بیسکویت، ماکارونی، نان، کورن فلکس یا سایر مواد غذایی حاوی پروتئین.

حشرات رسما وارد چرخه مواد غذایی در اروپا شدند

به گزارش دویچه وله، حالا قرار است حشرات بیشتری به این چرخه بپیوندند: جیرجیرک خانگی پودر شده و فرآوری شده و از روز پنج شنبه 26 ژانویه نیز تخم سوسک بستر (Alphitobius diaperinus).

محصولات غذایی که در آنها از این حشرات استفاده می گردد باید روی برچسبشان این موضوع نوشته و علامت گذاری گردد. مصرف کنندگان خودشان تصمیم می گیرند که این محصولات را بخرند یا نه.

آژانس امنیت غذایی اروپا این مواد را از نظر علمی آنالیز نموده و به عنوان بی ضرر برای سلامتی طبقه بندی نموده است. اما از آنجا که ممکن است واکنش های آلرژیک در افراد حساس رخ دهد، نوشتن اطلاعات مربوط به آلرژی اجباری است.

کمیسیون اتحادیه اروپا در برنامه از مزرعه تا بشقاب حشرات را به عنوان آلترناتیو منابع پروتئینی رده بندی نموده که می توانند برای گذار به مواد غذایی پایدارتر مورد استفاده قرار بگیرند.

از حدود یک سال و نیم پیش بعضی حشرات وارد چرخه غذایی اتحادیه اروپا شده اند؛ حشراتی مانند کرم زرد آرد و ملخ به صورت خشک شده به عنوان اسنک یا آردشده به عنوان افزودنی خوراکی تا حداکثر 10 درصد برای بیسکویت، ماکارونی، نان، کورن فلکس یا سایر مواد غذایی حاوی پروتئین.

حالا قرار است حشرات بیشتری به این چرخه بپیوندند: جیرجیرک خانگی پودر شده و فرآوری شده و از روز پنج شنبه 26 ژانویه نیز تخم سوسک بستر (Alphitobius diaperinus).

محصولات غذایی که در آنها از این حشرات استفاده می گردد باید روی برچسبشان این موضوع نوشته و علامت گذاری گردد. مصرف کنندگان خودشان تصمیم می گیرند که این محصولات را بخرند یا نه.

آژانس امنیت غذایی اروپا این مواد را از نظر علمی آنالیز نموده و به عنوان بی ضرر برای سلامتی طبقه بندی نموده است. اما از آنجا که ممکن است واکنش های آلرژیک در افراد حساس رخ دهد، نوشتن اطلاعات مربوط به آلرژی اجباری است.

کمیسیون اتحادیه اروپا در برنامه از مزرعه تا بشقاب حشرات را به عنوان آلترناتیو منابع پروتئینی رده بندی نموده که می توانند برای گذار به مواد غذایی پایدارتر مورد استفاده قرار بگیرند.

منبع غنی پروتئین، ویتامین و فیبر

بنا بر تحقیقات ادارات مربوطه، وابسته به اتحادیه اروپا در بروکسل، پرورش حشرات برای غذا چندین مزیت دارد: فراوری گازهای گلخانه ای کمتر، مصرف آب کمتر و مکان مورد احتیاج کوچکتر و البته فراوری کمتر آشغال.

موسسه تغذیه اتحادیه اروپا نیز حشرات را به عنوان مواد غذایی سالم رده بندی نموده است که درصد بالایی چربی، پروتئین، ویتامین، فیبر و مواد معدنی دارند.

اداره مواد غذایی اتحادیه اروپا در حال حاضر در حال آنالیز هشت تقاضای دیگر برای فراوریات غذایی حشرات است. در سوئیس کرم آرد، جیرجیرک و ملخ های مهاجر اروپایی از سال 2017 به عنوان مواد خوراکی شناخته شده اند.

از حدود یک سال و نیم پیش بعضی حشرات وارد چرخه غذایی اتحادیه اروپا شده اند؛ حشراتی مانند کرم زرد آرد و ملخ به صورت خشک شده به عنوان اسنک یا آردشده به عنوان افزودنی خوراکی تا حداکثر 10 درصد برای بیسکویت، ماکارونی، نان، کورن فلکس یا سایر مواد غذایی حاوی پروتئین.

حالا قرار است حشرات بیشتری به این چرخه بپیوندند: جیرجیرک خانگی پودر شده و فرآوری شده و از روز پنج شنبه 26 ژانویه نیز تخم سوسک بستر (Alphitobius diaperinus).

محصولات غذایی که در آنها از این حشرات استفاده می گردد باید روی برچسبشان این موضوع نوشته و علامت گذاری گردد. مصرف کنندگان خودشان تصمیم می گیرند که این محصولات را بخرند یا نه.

آژانس امنیت غذایی اروپا این مواد را از نظر علمی آنالیز نموده و به عنوان بی ضرر برای سلامتی طبقه بندی نموده است. اما از آنجا که ممکن است واکنش های آلرژیک در افراد حساس رخ دهد، نوشتن اطلاعات مربوط به آلرژی اجباری است.

کمیسیون اتحادیه اروپا در برنامه از مزرعه تا بشقاب حشرات را به عنوان آلترناتیو منابع پروتئینی رده بندی نموده که می توانند برای گذار به مواد غذایی پایدارتر مورد استفاده قرار بگیرند.

منبع غنی پروتئین، ویتامین و فیبر

بنا بر تحقیقات ادارات مربوطه، وابسته به اتحادیه اروپا در بروکسل، پرورش حشرات برای غذا چندین مزیت دارد: فراوری گازهای گلخانه ای کمتر، مصرف آب کمتر و مکان مورد احتیاج کوچکتر و البته فراوری کمتر آشغال.

موسسه تغذیه اتحادیه اروپا نیز حشرات را به عنوان مواد غذایی سالم رده بندی نموده است که درصد بالایی چربی، پروتئین، ویتامین، فیبر و مواد معدنی دارند.

اداره مواد غذایی اتحادیه اروپا در حال حاضر در حال آنالیز هشت تقاضای دیگر برای فراوریات غذایی حشرات است. در سوئیس کرم آرد، جیرجیرک و ملخ های مهاجر اروپایی از سال 2017 به عنوان مواد خوراکی شناخته شده اند.

بنا بر تحقیقات ادارات مربوطه، وابسته به اتحادیه اروپا در بروکسل، پرورش حشرات برای غذا چندین مزیت دارد: فراوری گازهای گلخانه ای کمتر، مصرف آب کمتر و مکان مورد احتیاج کوچکتر و البته فراوری کمتر آشغال.

موسسه تغذیه اتحادیه اروپا نیز حشرات را به عنوان مواد غذایی سالم رده بندی نموده است که درصد بالایی چربی، پروتئین، ویتامین، فیبر و مواد معدنی دارند.

اداره مواد غذایی اتحادیه اروپا در حال حاضر در حال آنالیز هشت تقاضای دیگر برای فراوریات غذایی حشرات است. در سوئیس کرم آرد، جیرجیرک و ملخ های مهاجر اروپایی از سال 2017 به عنوان مواد خوراکی شناخته شده اند.

منبع: فرارو

به "حشرات رسما وارد چرخه مواد غذایی در اروپا شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حشرات رسما وارد چرخه مواد غذایی در اروپا شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید