سامسونگ در گلکسی S22 باید چه مسئله ای را حل نماید؟

به گزارش وبلاگ مویک، سامسونگ قصد دارد بهمن ماه امسال از گوشی های سری گلکسی S22 رونمایی کند. به همین علت تصمیم گرفتیم به بررسی یک مشکل اساسی بپردازیم که در حال حاضر در برخی از گوشی های این شرکت وجود دارد و امیدواریم سال آینده و با ورود پرچم داران تازه حل شود.

سامسونگ در گلکسی S22 باید چه مسئله ای را حل نماید؟

گوشی های سری گلکسی S22 را شاید بتوان مهم ترین پرچم داران سامسونگ طی چند سال اخیر دانست. این گوشی ها قرار است سامسونگ را در ماندن در رتبه نخست بهترین سازنده گوشی هوشمند در جهان کمک کنند بنابراین بیشتر از هر گوشی دیگری از آن ها انتظار می رود که تقریبا بدون نقص خاصی راهی بازار شوند. از طرفی سامسونگ می خواهد فقط پرچم داران سری S را هر سال به عنوان پرچم داران اصلی خود راهی بازار کند و طبیعتا باید هر آنچه در چنته دارد رو کند تا کاربران به مدت یک سال دیگر نیازی به خرید پرچم دار نداشته باشند. اما آیا این اتفاق خواهد افتاد؟

این طور که به نظر می رسد، گوشی های سری گلکسی S22 قرار است پرچم دارانی باشند که هر آنچه کاربران نیاز دارند در آن ها وجود دارد. مثلا اندکی اندازه آن ها کوچک تر می شود تا اگر کاربری با اندازه بزرگ گوشی های نسل گذشته مشکل داشت، این بار در عین حال که گوشی نسبتا بزرگی در اختیار دارد اما بتواند با آن کار کند. گلکسی S22 پلاس همچنان همان گوشی رده میانی (بین پرچم دارها) مجذوب کننده باقی می ماند چرا که هم اندازه بزرگی دارد و هم قیمت آن خیلی بالاتر از حد انتظار نیست. گلکسی S22 اولترا هم برای عاشقان پرچم داران سری نوت راهی بازار خواهد شد چرا که هم از قلم پشتیبانی می کند، هم محفظه ای درون گوشی برای نگه داری قلم در نظر گرفته شده است و هم اینکه طراحی آن شبیه به گوشی های سری نوت شده است. از طرفی دوربین های این گوشی هم فوق العاده قدرتمند هستند و به همین علت نیاز کاربران علاقه مند به عکاسی را کاملا برطرف خواهند کرد.

به تمام این قابلیت ها باید تراشه فوق العاده قدرتمند اسنپدراگون 8 نسل 1 را اضافه کنیم که کوالکام اخیرا از آن رونمایی کرد و امیدواریم بالاخره در آن مشکل داغ شدن بیش از حد اسنپدراگون 888 در برخی از گوشی ها حل شده باشد. البته این تراشه هم از 8 هسته با چینش 1 + 3 + 4 بهره می برد که فرکانس آن ها هم افزایش خاصی به نسبت قبل نداشته است. فقط نوع هسته ها و فناوری ساخت آن ها بهبود پیدا کرده و به نظر می رسد اگر پیشرفتی هم به نسبت نسل قبل وجود داشته باشد به همین علت است نه لزوما افزایش فرکانس.

اگزینوس 2200 را هم نباید فراموش کرد. پردازنده ای که سامسونگ با همکاری AMD پردازشگر گرافیکی آن را طراحی کرد و انتظار می رود در این زمینه این پردازنده عملکرد بسیار خوبی داشته باشد. هرچند نتایج منتشر شده از بنچمارک که خیلی امیدوار کننده به نظر نمی رسند. البته بنچمارک تراشه گرافیکی هنوز در دسترس نیست ولی خود تراشه و هسته ها که به نظر می رسند باز هم ساختاری مشابه با اسنپدراگون 8 نسل 1 داشته باشند، خیلی پیشرفت خاصی را به نسبت نسل گذشته نشان نمی دهند.

همه این ها بحث هایی هستند که حتما باید گوشی رسما راهی بازار شود تا بتوانیم به شکل بهتری آن ها را بررسی و ارزیابی کنیم. آنچه در این مطلب قصد داریم به آن بپردازیم، بررسی مسائلی است که در حال حاضر در گوشی های سامسونگ وجود دارد اما انتظار داریم شرکت کره ای با پرچم داران سری گلکسی S22 فکری به حال آن ها کند. همان طور که می دانید، سری گلکسی S21 به تازگی آپدیت One UI 4.0 را هم دریافت کرده اند اما گویا هنوز این مسائل پابرجا هستند.

مثلا یکی از این مسائل، لگ زدن و کند بودن سیستم ناوبری است که سامسونگ هنوز آن را حل نکرده است. منظورمان سرعت کار با گوشی نیست چرا که این گوشی ها عملکرد بی نقصی در اجرای سریع بازی ها و اپلیکیشن های سنگین دارند و از این بابت هیچ نگرانی وجود ندارد. اما به نظر می رسد پاسخ دهی این کلیدهای نرم افزاری گاهی اوقات آن طور که باید نرم و پایدار نیست. در ادامه بیشتر به این موضوعات می پردازیم.

پاسخ دهی رابط کاربری باید در سری گلکسی S22 سریع تر بهبود پیدا کند

همان طور که می دانید، سامسونگ این قابلیت را دو سالی هست که در گوشی های خود قرار داده که کاربران بتوانند کلیدهای نرم افزاری رابط کاربری را پنهان کرده و با سوایپ به سمن بالا روی همان قسمت مربوط به این کلیدها، فرامین مد نظر را ارسال کنند. یکی از بخش هایی که گوشی های سامسونگ در آن مشکل دارند دقیقا همین ژست های سیستم ناوبری، به خصوص کلید بازگشت است که استفاده بسیار زیادی هم از آن می شود. این مشکل خیلی برای یک گوشی در کلاس پرچم دار جالب نیست چرا که برخی از میان رده ها در این زمینه عملکرد بهتری دارند.

مثلا گوشی 450 دلاری گوگل یعنی پیکسل 5a در زمینه مولتی تسکینگ در سطح خود کم نظیر است و تمام ژست های ناوبری آن هم بسیار نرم و روان بدون هیچ مسئله ای کار می کنند. این در حالی است که پردازنده به کار رفته در آن حتی به اندازه نصف پردازنده به کار رفته در پرچم داران تازه شرکت های اندرویدی هم قدرت ندارد. طبق گفته شخص بررسی کننده، این موضوع حتی در گوشی های پیکسل 6 و یک سری از گوشی های وان پلاس و شیائومی هم بررسی شد اما مشکل خاصی در آن ها مشاهده نشد تا اطمینان حاصل شود این مشکل فقط مختص گوشی های سامسونگ و رابط One UI است.

طبق ادعای این شخص، او اولین نفری نیست که با این مشکل روبرو شده است، بسکمک از کاربران در ردیت هم معتقدند کلیدهای ناوبری باید در عملکرد خود بهتر شوند. حتی برخی از آن ها راه حل هایی را هم به کاربران پیشنهاد داده اند تا آن ها بتواند این مشکل را در گوشی های خود حل نماید. به نظر می رسد گوشی های سری گلکسی S22 هم حداقل در اوایل عرضه این مشکل را دارند چون One UI 4.0 قرار است رابط پیش فرض این گوشی ها باشد و همانطور که در بالا اشاره شد، به نظر می رسد در این سری هم خبری از برطرف شدن این مشکل نیست.

برای مثال یکی از کاربران پیشنهاد داد تا کاربران وارد تنظیمات شوند، روی بخش APP یا همان برنامه ها لمس کرده و One UI Home را انتخاب کنند. در منوی باز شده روی بخش مربوط به باتری (Battery) کلیک کرده و به آن اجازه دهند تا بدون هیچ محدودیتی از باتری استفاده کند. برخی از کاربران معتقدند با این راه حل مشکل برطرف خواهد شد اما برای برخی ها همچنان پابرجاست. بنابراین به نظر می رسد این راه حل هم قطعی نیست چون همچنان برای برخی از کاربران هر سه مدل از گلکسی S21، کلیدهای ناوبری با لگ عمل می کنند.

مشکل در عملکرد کلیدهای ناوبری برای گوشی های سامسونگ اصلا چیز تازه و عجیبی نیست. فقط کافی است در رابطه با آن در گوگل جست و جو کنید تا متوجه شوید به همین میزانی که از سری گلکسی S21 در این بخش نارضایتی وجود دارد، به همان اندازه از سری گلکسی S20 هم ناراضی هستند. حال سامسونگ چه زمانی می خواهد فکری به حال آن کند مشخص نیست چون اگر در سری گلکسی S22 هم شاهد آن باشیم اصلا جالب نخواهد بود.

سیستم ناوبری به صورت کلی عملکرد خوبی ندارد

لگ و کندی که در کلید نرم افزاری بازگشت وجود دارد بخشی از مشکل بزرگ گوشی های پرچم دار سامسونگ در این زمینه است. این طور که به نظر می رسد به صورت کلی سیستم ناوبری در گوشی های سامسونگ خیلی جالب نیست چرا که شرکت کره ای سیستمی را استفاده می کند که از سایر گوشی های اندرویدی فرق دارد. در بسکمک از گوشی های اندرویدی، سوایپ از چپ به راست و برعکس در بخش پایینی نمایشگر، نقش کلیدهای نرم افزاری را ایفا می کنند اما در کهکشانی ها این طور نیست و به نظر می رسد به همین علت باشد که مسائل این چنینی را شاهد هستیم.

مثلا در گوشی های اندرویدی کافی است از پایین به بالا اندکی سوایپ کنید و نگه دارید تا اپلیکیشن های در حال اجرا در پس زمینه برای شما به نمایش در بیایند. اما در کهکشانی های شرکت کره ای خود رابط کاربری به صورت اتوماتیک تصمیم می گیرد که شما را به اپلیکیشن قبلی ببرد. رفتاری کاملا عجیب که اصلا با عقل جور در نمی آید و به نظر می رسد مسئله ای باشد که حتی توضیح آن هم سخت است.

توضیح نویسنده: به نظر می رسد این مشکل برای همه کاربران گوشی های گلکسی S21 وجود ندارد و تعدادی از آن ها آن را تجربه می کنند. برای مثال در تجربه شخصی از کار با این گوشی ها، چنین مسائلی را متوجه نشده ام اما با در نظر گرفتن تمام کاربرانی که از این مسائل گله مند بودند می توان گفت که برخی ها واقعا با آن دست و پنجه نرم می کنند.

تاچ ویزی در کار نیست؛ اما مسائل قدیمی همچنان پابرجاست

سامسونگ از زمانی که گوشی های هوشمند خود را به صورت رسمی وارد بازار کرد تا به امروز فقط سه رابط کاربری داشته است؛ تاچ ویز، Samsung Experience و One UI که از سال 2019 تا به امروز در حال اضافه کردن قابلیت های تازه به آن است. قرار بود این رابط کاربری مسائل تاچ ویز را نداشته باشد اما فکر می کنید مشکل تاچ ویز چه بود؟ در واقع سامسونگ آن قدر این رابط را با قابلیت های گوناگون پر کرد که گوشی بعد از مدتی سنگین می شد و در انجام کارهای مختلف با کندی و لگ عمل می کرد. به نظر می رسد شرکت کره ای One UI را بهتر از قبل طراحی کرده و این موضوع کاملا مشهود است اما پرسش اینجاست که این بهبودی تا چه اندازه در تجربه کاربری مؤثر بوده است؟ مشکل سیستم ناوبری حداقل همچنان پابرجاست و هنوز توجه شرکت را جلب نکرده است اما امیدواریم در آپدیت های آینده حل شود.

آیا شما هم با این مشکل در گوشی های پرچم دار تازه سامسونگ روبرو شده اید؟ اگر بله، از چه روش هایی برای حل آن استفاده کردید یا آیا اصلا این مشکل حل شده است؟

منبع: PhoneArena

منبع: دیجیکالا مگ

به "سامسونگ در گلکسی S22 باید چه مسئله ای را حل نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سامسونگ در گلکسی S22 باید چه مسئله ای را حل نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید