سم زدایی با چای سبز

به گزارش وبلاگ مویک، آیا در پی راهی طبیعی، بدون درد، بدون زحمت و سریع جهت سم زدایی از بدن خود هستید؟ آیا دوست نداشتید پاکسازی بدن از سموم و ناپاکی ها به آسانی نوشیدن یک فنجان چای بود؟ به من اعتماد کنید، این کار به همان

سم زدایی با چای سبز

مترجم: رزیتا ملکی زاده

منبع:راسخون

آیا در پی راهی طبیعی، بدون درد، بدون زحمت و سریع جهت سم زدایی از بدن خود هستید؟ آیا دوست نداشتید پاکسازی بدن از سموم و ناپاکی ها به آسانی نوشیدن یک فنجان چای بود؟ به من اعتماد کنید، این کار به همان آسانی است! در این مقاله به چگونگی آن پی ببرید.

آیا می دانستید که کاتچین یا کاتشین موجود در چای سبز به جلوگیری از بروز سرطان یاری می کند؟ بعضی مطالعات انجام شده نشان می دهند که در کشورهایی مانند ژاپن که مردم آن کشور به طور منظم چای سبز مصرف می نمایند، اندازه بروز سرطان پایین است.

چای سبز به منظور سم زدایی

چای سبز از گیاه چای همواره سبز بدست می آید. برگهای گیاه چای تحت حداقل پردازش به جهت سطح بالا رفته آنتی اکسیدانی که ثابت شده است برای بدن مفید می باشد، قرار می گیرند. محتوای کافئین موجود در چای سبز به طور قابل توجهی کمتر از قهوه است. گرچه منشاء این چای چین است اما تقریباً با فرهنگ ژاپن ارتباط یافته است.

این چای حاوی اپیگالوکاتچین ـ3ـ گلوگات (EGCG) و فلاونوئیدها است. EGCG و فلاونوئیدها، آنتی اکسیدانهایی هستند که جاروب نماینده و یا گندیده خوارهای قوی رادیکال بوده که بدن را سم زدایی نموده و آسیب وارد شده به وسیله رادیکالهای آزاد را از بین می برند. این رادیکالها می توانند منجر به تشکیل لخته خون، تصلب شرایین، سرطان و سرعت بخشیدن به فرایند پیری شوند. یک فنجان از این چای حاوی20 تا 35 میلی گرم EGCG است و این اندازه حداکثر اندازه آنتی اکسیدان بدست آمده از هر نوع چای می باشد. اندازه مصرف توصیه شده از این چای 3 تا 4 فنجان در روز است.

چای سبز تقویت نماینده سیستم ایمنی بوده و تحریک سیستم ایمنی به محافظت از بدن در برابر عفونت یاری می کند. این چای مواد سمی را از بدن شسته و آنها را به شکل ادرار از بدن خارج می سازد، در نتیجه به پاکسازی بدن یاری می کند.

آماده سازی چای سبز

چای سبز در فرمهای برگ و پودر و یا چای کیسه ای در بازار موجود است. یک فنجان چای داغ و سالم می تواند به روش ذیل تهیه گردد (برای 1 فنجان چای)

در صورتی که چای به صورت برگ و یا پودر باشد، 1 قاشق غذاخوری از برگها و یا پودر آن را در صافی بریزید.

1 فنجان پر از آب را در دمای 180 درجه فارنهایت و یا 82 درجه سانتیگراد گرم نموده و درست پیش از به جوش آمدن آن آب را از روی اجاق بردارید.

صافی چای را بر روی فنجان گذاشته و آب داغ را بر روی برگ و یا پودر چای ریخته و اجازه دهید به مدت نه بیشتر از 2 تا 3 دقیقه دم بکشد.

صافی چای را از روی فنجان برداشته و اجازه دهید چای به مدت چند دقیقه خنک گردد.

فنجان چای سالم خود را نوش جان کنید!

در صورتی که از چای کیسه ای استفاده می کنید، آن را بایستی به مدت 2 تا 3 دقیقه در آب داغ فرو برده و پس از آن چای را می توانید مصرف کنید.

نکته: از افزودن شیر و یا شکر به چای خودداری کنید به این علت که مانع از عمل سم زدایی آن شده و به نوشیدنی قند و چربی مضاعف می افزاید.

دیگر خواص سلامتی بخش

علاوه بر فوائد فوق الذکر، در این بخش دلایل حیاتی بیشتری را اسم می کنیم که چرا بایستی چای سبز را به اسم بخشی از رژیم غذایی خود سازید.

این چای سطوح انرژی را افزایش داده و به فعال ماندن در طول روز یاری می کند.

چای سبز دارای خواص ضد باکتری بوده در نتیجه از بدن در برابر باکتریهای بیماری زا مختلف محافظت می کند.

این اعتقاد وجود دارد که چای سبز دارای خواص ضد سرطانی است و سلولهای رشد یافته به اندازه نامناسب را مورد هدف قرار می دهد.

این چای به پوستی سالم تر، باطراوت تر و روشن تر یاری می کند.

چای سبز به کاهش وزن افزوده شده بدن با عمل بر روی محتوای چربی موجود در بدن یاری می کند.

یک تشدید نماینده سوخت و ساز بدن بوده که اندازه سالم سوخت و ساز در بدن را حفظ بطوریکه شما را سالم و متناسب نگاه می دارد.

این چای بعلاوه به کاهش کلسترول LDL موجود در بدن یاری می کند. کلسترول LDL نوع بد کلسترول است که مسبب بروز بیماریهای قلبی است. در صورت بروز حمله قلبی، نوشیدن چای سبز به بهبودی سریعتر از این بیماری یاری می کند.

چای سبز ایمنی بدن شما را افزایش داده و در برابر انواع مختلف آلرژی و بعلاوه تب یونجه مبارزه می کند.

این چای موجب برطرف مدفوع سفت شده و مسائل یبوست می گردد.

چای سبز فرونشاننده عطش بوده و بعلاوه به شستن و دفع تمام مواد غذایی چرب و روغنی مصرف شده یاری می کند.

سم زدایی چیست

سم زدایی از فرهنگ یونان و مصر باستان سرچشمه می گیرد. و به معنای پاکسازی بدن از مواد سمی و سایر عناصر آلاینده است. با این حال، این نظریه به وسیله جریان غالب انجمن پزشکی و علوم مردود شناخته می گردد به این علت که بر اساس تجارب و شواهد علمی پایدار بنا نهاده نشده است. علی رغم آنکه به وسیله گروه های علمی و پزشکی بی ارزش تلقی می گردد اما به اسم یک رویکرد پزشکی جایگزین به معروفیت رسیده است.

چرا سم زدایی

مواد سمی موجود در مواد غذایی ما در اشکالی مانند مواد افزودنی، مواد نگهدارنده، عوامل رنگ دهنده و سایر مواد شیمیایی در خون و بافتهای ما تجمع می یابند. این سموم به وسیله چربی ها در بدن احاطه شده و دفع آنها را از بدن با مشکل روبرو می سازند. این مواد سمی با گذشت زمان موجب بروز عوارض و بیماریهایی مانند موارد ذیل می شوند:

مسدود شدن رگهای خونی

درد و ناتوانی دستگاه گوارش

مسائل پوستی

بیماری مرتبط با معده

مسائل عصبی

سردردهای بی موقع

اختلال بینایی

انواع مختلفی از چای سبز چینی و ژاپنی بسته به عطر و طعم و مواد تشکیل دهنده اصلی و غیره آن در بازار موجود است. تنها پس از امتحان چند نوع از آن قادر خواهید بود گونه ای از چای سبز را که مناسب شما و پرزهای چشایی تان است را بیابید. آن را به اسم جایگزینی سالمتر نسبت به نوشیدنی های گازدار مصرف نموده و فوائد آن را بدست آورید. نوش جان!

سلب مسئولیت: اطلاعات ارائه شده در این مقاله صرفاً جنبه آموزشی داشته و نبایستی به منظور جایگزین توصیه های پزشک متخصص در نظر گرفته گردد.

منبع: راسخون

به "سم زدایی با چای سبز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سم زدایی با چای سبز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید