نحوه آتش زدن خامه برای کیک پزی
به گزارش وبلاگ مویک، خبرنگاران : آتش زدن خامه روشی نو برای پخت کیک است.

خامه از مواد پرکاربرد در پخت انواع کیک است.
به گزارش وبلاگ مویک ، یک قناد خلاق پس از تهیه کیک اسفنجی و آماده سازی خامه با استفاده از شعله مستقیم، کیک را پخت.
در فیلم زیر، اقدام این قناد برای پخت کیک را مشاهده می کنید.
منبع: رکنا
تاریخ انتشار: 23 مهر 1400
آخرین بروزرسانی: 23 مهر 1400
گردآورنده: movic.ariyablog.ir
شناسه مطلب: 8192
به "نحوه آتش زدن خامه برای کیک پزی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "نحوه آتش زدن خامه برای کیک پزی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید