آنالیز مشخصات هایپرکار پژو برای مسابقات لمانز

به گزارش وبلاگ مویک، سال گذشته پژو به طور رسمی از مدل کانسپت خودروی مسابقه ای خود پرده برداری نموده بود که البته قرار است در کلاس کاملا جدید با نام هایپرکار به رقابت بپردازد.

آنالیز مشخصات هایپرکار پژو برای مسابقات لمانز

به گزارش وبلاگ مویک به نقل از دیجیاتو، شرکت پژو پس از سال ها غیبت قرار است از سال 2022 به مسابقات استقامت WEC که شامل مسابقه مشهور لمانز فرانسه هم می شود باز شود.

سال گذشته پژو به طور رسمی از مدل کانسپت خودروی مسابقه ای خود پرده برداری نموده بود که البته قرار است در کلاس کاملا جدید با نام هایپرکار به رقابت بپردازد.

حال شرکت پژو اطلاعات جدیدی از قوای محرکه این مدل منتشر نموده است. موتور 2.6 لیتری دو توربوشارژر V-6 نیرو رسان این مدل خواهد بود.

حداکثر قدرت موتور این هایپرکار به 670 اسب بخار خواهد رسید و پیستون ها با زاویه 90 درجه به نسبت یکدیگر قرار خواهند گرفت. وزن این موتور نیز برابر با 165 کیلوگرم است و دقیقا در پشت سر راننده قرار خواهد گرفت.

همچنین در محور جلو این خودرو موتور الکتریکی قرار گرفته است که توانایی فراوری حداکثر قدرت 268 اسب بخار قدرت را دارد. این موتور برقی از باتری با چگالی بالا 900V نیرو خواهد گرفت. جعبه دنده 7 سرعته نیز وظیفه انتقال قدرت را خواهد داشت.

موتور احتراق داخلی بر پایه دانش پیشین این شرکت از فراوری مدل های مخصوص مسابقات استقامت که شامل موتورهای V8 و V12 است توسعه پیدا نموده است. همچنین موتور 4 سیلندر فعلی گروه پژو و سیتروئن که در مسابقات رالی WRC شرکت داده می شد نقش اساسی در فراوری این موتور جدید خواهد داشت.

پژو دلیل اصلی استفاده از 2 توربوشارژر را امکان پایین آوردن مرکز ثقل خودرو، بهترین فن آوری موجود و همینطور وزن و فضای مورد احتیاج برای آن ذکر نموده است. شایان ذکر است که در حال حاضر موتورهای فرمول 1 با حجم کمتر، تنها از یک توربوشارژر با ابعاد عظیم استفاده می نمایند.

طبق قوانین در سرعت های پایین تر از 120 کیلومتر بر ساعت فقط می توان از قوای محرکه بنزین سوز استفاده کرد و بخش برقی قوای محرکه تنها در سرعت های بالاتر مجاز به استفاده خواهد بود.

رده بندی کلاس LMP1

یک کابل پلاگ-این نیز به یاری نیروی فراوری شده در زمان ترمزگیری وظیفه شارژ باتری را خواهد داشت. همچنین در زمان خالی بودن باتری می توان تا حداکثر 20 اسب بخار از قدرت موتور بنزین سوز را برای شارژ باتری ها استفاده کرد.

رانندگان می توانند سطح انرژی بازیابی شده از ترمز این هایپرکار را مدیریت نمایند و این مسئله در زمان رقابت بسیار حیاتی خواهد بود.

باتری ها نیز توسط یکی از شرکت های تابعه اسپانسر قدیمی شرکت پژو یعنی توتال با نام Saft فراوری خواهد شد که با یک پوشش ساخته شده از کربن در پشت سر راننده قرار می گیرند.

با توجه به مقررات جدید، این کلاس از مدل های فعلی حاضر در بالاترین رده یعنی LMP1 سنگین تر خواهد بود. همچنین طول و عرض این خودروها به ترتیب برابر با 5 و 2 متر خواهد بود.

قوانین جدید کلاس هایپرکارها با در نظر دریافت محدودیت بودجه پیش بینی شده است و به طور مثال هر تیم تنها بودجه ای برابر با 20 میلیون یورو در هر سال خواهد داشت.

فراوری نمایندگان می توانند یک مدل اختصاصی شهری یا مسابقه ای را مبنا قرار دهند و از نظر شکل کلی مدل های حاضر می توانند ظاهری متفاوت از یکدیگر داشته باشند. در حال حاضر مدل های مسابقه ای LMP1 بسیار شبیه به یکدیگر هستند.

طبق قوانین جدید باید 25 عدد موتور از همان موتور استفاده شده در مدل مسابقه ای برای استفاده شهری فراوری شود و بر روی مدل شهری نیز قرار گیرد.

با این کار شرکت های می توانند این ابرخودروها را به مشتریان ثروتمند خود نیز بفروشد.

پژو سابقه نسبتا طولانی در رقابت های لمانز دارد به گونه ای که در سال های 1992 و 1993 در کلاس C قهرمان رقابت ها شده است و در سال 2009 نیز در کلاس LMP1 توانست قهرمان این رقابت ها شود.

منبع: جام جم آنلاین

به "آنالیز مشخصات هایپرکار پژو برای مسابقات لمانز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنالیز مشخصات هایپرکار پژو برای مسابقات لمانز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید