راز خوشمزه شدن فلافل جنوبی ها
به گزارش وبلاگ مویک، فلافل یک غذای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که برترین نوع آن در جنوب کشور درست می گردد، راز جنوبی ها برای خوشمزگی فلافل هایشان استفاده از ادویه های مخصوص است.

فلافل یکی از غذا های پرطرفدارو خوشمزه است که با استفاده از نخود، سبزیجات معطر، ادویه ها و... تهیه می گردد.
طعم فلافل های جنوب کشورمان با سایر فلافل ها فرق دارد، یکی از دلایل خوشمزه شدن فلافل های جنوب استفاده از ادویه های خوب و با کیفیت در تهیه آنهاست.
پودر انبه 1 قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 2 قاشق غذا خوری
پودر پیاز 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق غذا خوری
پودر جوز هندی 1/3 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
پودر زیره سیاه 1 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز نصف قاشق غذاخوری
پودر جعفری خشک 2 قاشق غذاخوری
پودر نعنا نصف قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
تمام ادویه های بالا را به صورت تازه از عطاری تهیه کنید.
ادویه ها را آسیاب نموده و به صورت پودر در آورید. تمام مواد باید به صورت پودر و یکنواخت شوند.
یک کاسه بزرگ بردارید و پودر ادویه های گفته شده در بالا را در آن با هم ترکیب کنید.
ادویه ها را به خوبی هم بزنید و یک بار الک کنید تا اگر ناخالصی داشتند، از آن جدا شوند.
ادویه ترکیبی فلافل را در یک ظرف شیشه ای دردار بریزید.
ادویه را در جای خشک و خنک نگه داری کنید.
از این ادویه حداقل شش ماه بهره ببرید.
مهم ترین ادویه فلافل پودر انبه است که طعمی منحصر به فرد به آن می دهد.
از زردچوبه، فلفل سیاه، زیره سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر جعفری خورد شده، جوز هندی و … در ادویه فلافل جنوبی یا آبادانی استفاده می گردد.
اگر طعم نعنا یا تخم گشنیز را دوست ندارید، می توانید آن ها را از ادویه فلافل حذف کنید.
اندازه استفاده از ادویه فلافل باید به نسبت نخود باشد. اگر اندازه زیادی ادویه در فلافل بریزید، باعث تغییر طعم فلافل می گردد.
برترین ادویه برای برطرف نفخ نخود، زیره سبز است.
برای داشتن فلافل ترد از بکینگ پودر استفاده نمایید.
ادویه فلافل را در جای خشک و خنک نگهداری کنید و نزدیک شعله های گاز یا کنار پنجره آفتابگیر آشپزخانه قرار ندهید.
از ظرف های پلاستکی برای نگهداری از ادویه فلافل استفاده نکنید و از ظروف شیشه ای یا فلزی برای نگهداری ادویه فلافل بهره ببرید.
ظرف های ادویه را به دور از رطوبت نگه داری کنید.
برای نگهداری ادویه روزمره از ظرف کوچک بهره ببرید تا مجبور نباشید، در ظرف بزرگ ادویه را باز و بسته کنید.
منع: ایسکانیوز
منبع: فرادید