طرز تهیه پنکیک پفکی خوشمزه و ساده برای صبحانه

به گزارش وبلاگ مویک، صبحانه مهمترین وعده غذایی است بنابراین خوب است برای تهیه صبحانه های متفاوت، پنکیک را هم در برنامه غذایی صبحانه خود قرار دهید. قبلا در کتاب کاله در خصوص اهمیت و فواید صبحانه و طرز تهیه پنکیک بدون شیر صحبت نموده بودیم و اینجا می خواهیم در تکمیل صبحانه های مناسب، طرز تهیه پنکیک پفکی را به شکل ساده مرور کنیم.

طرز تهیه پنکیک پفکی خوشمزه و ساده برای صبحانه

مواد لازم برای تهیه پنکیک پفکی

  • روغن آفتابگردان یا کره 2 قاشق غذخوری
  • آرد همه منظوره الک شده 1 فنجان
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  • عصاره وانیل خالص 1 قاشق چای خوری
  • شیر 300 میلی لیتر

طرز تهیه پنکیک پفکی

1. مواد خشک را با همزن بزنید

اولین مرحله از طرز تهیه پنکیک پفکی این است که مواد خشک را که شامل آرد، بیکینگ پودر و شکر است را با لیسک مخلوط کنید.

2. مواد خیس را با همزن بزنید

حالا در ظرفی دیگر کره و شیری که کمی گرمش نموده اید را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید کره در شیر گرم آب گردد. در این مرحله از طرز تهیه پنکیک پفکی مواد مرطوب را به ترکیب کره و شیر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

3. مواد خشک و مرطوب را با هم ترکیب کنید

الان نوبت آن رسیده که مواد خشک را به مخلوط مواد خیس اضافه کنید تا ترکیب شوند. یادتان باشد که خمیر باید کمی گلوله باشد.

4. پنکیک پفکی را بپزید

حالا و در آخرین مرحله از طرز تهیه پنکیک پفکی در یک ماهیتابه مناسب که مقداری با کره چرب نموده اید، مایه پنکیک را بریزید و بگذارید روی حرارت میانه بپزد و خوب پف کند.

نکات تکمیلی برای تهیه پنکیک پفکی

پختن پنکیک کار ساده ای است فقط کافی است نکات و فوت وفن آن را کامل بدانید و کمی حوصله به خرج دهید. در ادامه بخشی از نکات مهم در طرز تهیه پنکیک پفکی را مرور می کنیم.

پنکیک را با حرارت میانه بپزید

پنکیک را باید روی حرارت میانه بپزید. درست است که مدت زمان بیشتری طول می کشد اما نتایج بهتری برای شما خواهد داشت. (یک ماهیتابه نچسب برای داشتن یک پنکیک خوب قطعا ضروری است.)

استفاده از روغن برای پخت پنکیک پفکی

کره بعد از چند بار می سوزد. برای پنکیک طلایی، روغن را گرم کنید و سپس قبل از اضافه کردن خمیر، آن را با دستمال کاغذی پاک کنید.

برترین زمان نگهداری پنکیک

مانند کرپ ها، پنکیک ها را می توان تا 5 روز در یخچال و به مدت 2 ماه در فریزر نگهداری کنید. کافی است آن ها را در یک کیسه فریزر یا یک ظرف دربسته برای نگهداری بگذارید.

گرم کردن دوباره پنکیک به جای مانده

پنکیک را می توانید هم در قابلمه گرم کنید که برای این کار بهتر است از قبل ماهیتابه را گرم کنید و بعد با حرارت کم اجازه دهید بپزد یا از توستر و مایکروویو بهره ببرید.

  • استفاده از توستر: پنکیک های خانگی را می توانید مستقیما داخل توستر بریزید و آن ها را کمی ترد کنید و لذت ببرید.
  • استفاده از مایکروویو: مایکروویو هم گزینه خوبی برای گرم کردن پنکیک است کافی است پنکیک را فقط حدود 20 تا 30 ثانیه گرم کنید.

رازهای تهیه پنکیک پفکی

جدا مخلوط کردن مواد خشک و تر: برای داشتن پنکیک های پفکی باید حتما مواد خشک و مواد خیس را ابتدا جدا از هم با هم مخلوط کنید و بعد با هم ترکیبشان کنید.

مخلوط کردن بیش از حد خمیر: مخلوط کردن بیش از حد خمیر پنکیک، حباب های هوای زیادی را در خمیرتان خالی می نماید و باعث می گردد پنکیک هایتان به پنکیک های سبک و پفی که می خواهید تبدیل شوند ثانیا، گلوتن فراوری می نماید و گلوتن زیاد باعث ایجاد پنکیک سفت می گردد.

استفاده از بیکینگ پودر کهنه: بکینگ پودر معمولا 9 ماه تا یک سال ماندگاری دارد. برای آنالیز این که آیا بکینگ پودر شما هنوز تازه است، کافی است نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر را در یک فنجان آب هم بزنید. اگر واکنش فوری مشاهده کردید استفاده از آن همچنان خوب است. اگر نه، باید به فکر تعویض آن باشید.

رطوبت محیط: بر اساس مشاهداتی تهیه پنکیک در آشپزخانه بسیار مرطوب منجر به فراوری خمیری نرم تر می گردد بنابراین اگر در مکانی هستید که خیلی مرطوب است، سعی کنید خمیر خود را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مطمئن شوید که خیلی مایع یا آب نگردد.

استراحت ندادن به خمیر: اجازه دهید خمیر شما قبل از پختن استراحت کند، به دانه ای نشاسته موجود در آرد اجازه می دهد تا منبسط شوند و در نتیجه در پنکیک هوای بیشتری ایجاد گردد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پنکیک پفکی خوشمزه و ساده برای صبحانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنکیک پفکی خوشمزه و ساده برای صبحانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید