طرز تهیه پای سیب خانگی

به گزارش وبلاگ مویک، پای سیب یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین دسرهای دنیا است. این دسر بین دوستداران شیرینی بسیار محبوب است. مواد داخلی این پای، همانطور که از نامش تعیین است شامل سیب می گردد. ممکن است به نظر آید که تهیه این شیرینی به علت آن که خمیر خاص خودش را دارد سخت است. اما به راحتی می توانید با داشتن مواد اولیه آن، آن را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه پای سیب خانگی

پای از خمیری به نام کراست آماده می گردد و در داخل آن مواد مختلفی قرار می گیرد. در ادامۀ این مطلب قصد داریم آموزش طرز تهیه پای سیب را به شما عزیزان ارائه دهیم. پس اگر برای اولین بار است که قصد دارید این دسر را در خانه درست کنید، این مطلب را تا خاتمه مطالعه نمایید.

طرز تهیه پای سیب خانگی

همانطور که گفته شد پای به طور کلی به خمیری به نام کراست گفته می گردد که داخل آن را با مواد مختلفی از جمله گوشت، میوه، سیب، آناناس و دیگر خوراکی ها پر می نمایند. پای سیب یکی از پرطرفدارترین پای ها محسوب می گردد.

در ادامه مواد لازم برای تهیه پای سیب مناسب 1 الی 2 نفر آورده شده است. پس اگر قصد دارید آن را برای افراد بیشتر یا کمتری تهیه کنید، اندازه مواد اولیه را به همین نسبت تغییر دهید.

مواد اولیه پای سیب

  • آرد سفید 2.5 پیمانه
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • شکر 1 پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • پودر قند 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل یک پنس
  • تخم مرغ 3 عدد
  • روغن مایع 60 گرم
  • کره 80 گرم
  • سیب بزرگ 2 عدد
  • دارچین 1 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه پای سیب

در طرز تهیه پای سیب خانگی دو مرحله وجود دارد.

  1. مرحلۀ اول طرز تهیه خمیر پای سیب است
  2. مرحلۀ دوم شامل درست کردن مواد داخل پای است.

در ادامۀ طرز تهیه خمیر پای و مواد اولیه آن مرحله به مرحله آموزش داده شده است.

ترکیب شکر و کره

در طرز تهیه پای سیب ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید. برای درست کردن خمیر پای

  • از کمی قبل تر کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
  • سپس کره و شکر را درون یک کاسه قرار دهید و مخلوط کنید.

اضافه کردن وانیل

پس از مخلوط کردن شکر و کره نوبت به اضافه کردن وانیل می رسد. گفتنی است که وانیل تنها برای عطر خمیر اضافه می گردد. بنابراین اندازۀ آن باید خیلی خیلی کم باشد. وانیل زیاد باعث تلخ شدن شیرینی می گردد.

ترکیب کردن تخم مرغ

در مرحلۀ سوم نوبت به افزودن تخم مرغ می رسد. توجه داشته باشید که تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و همۀ ترکیب را به خوبی هم بزنید تا یک مخلوط کاملاً یکدست حاصل گردد.

الک کردن بیکینگ پودر و آرد

آرد سفید و بیکینگ پودر به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن ها را دو مرتبه الک کنید تا کاملاً صاف گردد.

اضافه کردن آرد و شیر

  • پس از الک کردن آرد، نصف آرد الک شده را به همراه شیر به ترکیبی که از قبل تهیه کردید، یعنی مخلوط شکر، کره و تخم مرغ بیفزایید و خوب همۀ مواد را هم بزنید.
  • سپس نصف دیگر آرد را کم کم به مایه اضافه کنید تا زمانی که خمیر پای آماده گردد. توجه داشته باشید که این ترکیب باید کاملاً یکدست باشد.

برش زدن سیب

حالا نوبت به آماده سازی مواد داخل پای سیب می رسد. برای انجام این کار

  • ابتدا سیب ها را به شکل خلالی برش بزنید و سپس کنار بگذارید.
  • در ادامه پودر قند و دارچین را با هم ترکیب کنید تا به یک نسبت در همه جا پخش شده باشد.
  • در ادامه سیب ها را درون مخلوط پودر قند و دارچین بغلتانید.
  • در همین مرحله فر را روشن کنید و روی 175 درجۀ سانتی گراد تنظیم کنید.

ریختن مخلوط در قالب پای سیب

  • پس از آنکه مایه پای آماده شد اندازه کمی در قالب پای بریزید. توجه داشته باشید که پیش از آن درون قالب را کمی چرب کنید و یا از کاغذهای مخصوص بهره ببرید.
  • سپس سیب ها را روی خمیر قرار دهید و باقی خمیر را درون قالب قرار دهید. گفتنی است که باید نصف قالب خالی باشد تا جای کافی برای پف کردن خمیر پای سیب باقی بماند.
  • درواقع در ابتدا باید یک پنجم مایه درون قالب بریزید.

قرار دادن پای سیب درون فر

  • پس از آماده سازی تمام مواد اولیه و درست کردن پای سیب باید آن ها را درون فر که از قبل روشن کردید و داغ شده است قرار دهید.
  • زمان لازم برای پختن پای سیب درون فر حدود 30 الی 40 دقیقه می باشد. در این زمان نیز می توانید از بیرون فر، پف کردن آن را ببینید.
  • در این زمان نیز در فر را به هیچ وجه باز نکنید. زیرا ممکن است باعث خوابیدن پف آن بگردد.

تزئین پای سیب

  • زمانی که پای سیب آماده شد اجازه دهید تا سرد گردد.
  • سپس می توانید روی این دسر مجذوب کننده را با پودر قند، دارچین، مربا و یا شکلات تزئین کنید.

نحوه سرو پای سیب

پای سیب را می توانید به صورت سرد و یا بعلاوه به صورت گرم سرو کنید. خیلی از افراد این دسر را گرم ترجیح می دهند. برای این کار نیز می توانید قبل از سرو، آن را درون مایکروویو قرار دهید تا به دمای مطلوب برسد.

نتیجه گیری

همانطور که در دستور پخت پای سیب خواندید درست کردن این دسر خوشمزه پیچیدگی خاصی ندارد. زمان درست کردن آن نیز حدود یک ساعت است. بنابراین با داشتن مواد اولیه آن و دسترسی به فر می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. پای سیب را می توانید به عنوان عصرانه همراه با انواع نوشیدنی نوش جان کنید.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه پای سیب خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای سیب خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید