کاهش قندخون با عسل ، کدام عسل برای دیابت مفید است؟

به گزارش وبلاگ مویک، خوردن عسل می تواند برای افراد مبتلا به دیابت و قندخون بالا مفید هم باشد اما کدام عسل برای این بیماران مفید است؟

کاهش قندخون با عسل ، کدام عسل برای دیابت مفید است؟

به گزارش وبلاگ مویک، بر اساس مطالعه جدیدی که در Nutrition Reviews منتشر شده است، عسل خام فرآوری نشده، به ویژه اگر از یک گل نشات گرفته باشد می تواند قند خون و سطح کلسترول را بهبود بخشد.

اگرچه عسل حدود 80 درصد قند دارد، مصرف حدود 2 قاشق غذاخوری عسل خام در روز قند خون و کلسترول بد را کاهش می دهد.

آمنا احمد یکی از نویسندگان این مطالعه و دانشجوی پزشکی در دانشگاه تورنتو می گوید که برخلاف شکر ، عسل دارای ترکیب پیچیده از قندها، ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد فعال زیستی است.

عسل برای کاهش قند خون

اما با اینحال اگر در حال حاضر سعی در کاهش مصرف قند دارید، برای افزودن عسل به رژیم غذایی خود، به شواهد بیشتری در این مورد احتیاج دارید و همین یک مطالعه کفایت نمی کند.

این مطالعه نشان می دهد که پروبیوتیک ها و آنزیم های تقویت نماینده سلامت در عسل خام ممکن است در طول فرآوری از بین بروند. بنابراین، محققان گفتند که بهتر است عسل خام و فرآوری نشده مصرف گردد.

با این حال، یافتن عسل خام پیچیده تر از آن چیزی است که به نظر می رسد.

بعضی عسل خام را کاملاً فاقد فرآوری می دانند، در حالی که فراورینمایندگان دیگر حداقل فرآوری، مانند گرم کردن ملایم برای وارد کردن عسل در بطری ها را انجام می دهند.

پیدا کردن عسل مناسب برای قندخون

محققان خاطرنشان کردند که به نظر می رسد عسل خام از یک منبع گل، به ویژه عسل روبینیا و شبدر بیشترین فواید را دارد.با این حال باید توجه کنید که بسیاری از فراوری نمایندگان عسل این اطلاعات را بر روی محصول خود درج نمی نمایند و یا ممکن است اطلاعات کامل و واقعی ندهند.

بعضی از کارشناسان خرید عسل از یک زنبوردار محلی را توصیه می نمایند تا بتوانید مستقیماً در خصوص تکنیک فرآوری و منبع گل با فراوری نماینده صحبت کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به "کاهش قندخون با عسل ، کدام عسل برای دیابت مفید است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش قندخون با عسل ، کدام عسل برای دیابت مفید است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید