کاهش 67 درصدی حجم آب مخازن سد های لرستان

به گزارش وبلاگ مویک، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان گفت: حجم ذخیره آب در مخازن سد های استان به 40 میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 67 درصد کاهش نشان می دهد.

کاهش 67 درصدی حجم آب مخازن سد های لرستان

وبلاگ مویک خرم آباد - داریوش حسن نژاد گفت: میانه بارندگی امسال زراعی در لرستان بر اساس آخرین اعلام سازمان هواشناسی تا به امروز 210 میلی متر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته چهار درصد افزایش داشته، ولی نسبت به میانه بلندمدت 18 درصد کاهش داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان گفت:کاهش و شکل بارش ها در سال آبی جاری نسبت به دوره آماری بلند مدت باعث شده تا منابع آبی زیرزمین و آب دهی رودخانه های استان با کاهش روبرو گردد و بطور میانه دبی رودخانه های استان در دی ماه سال آبی جاری نسبت مدت مشابه سال گذشته بطور میانه 21 درصد و نسبت به بلند مدت دوره آماری 47 درصد کاهش دبی آب رودخانه ها ثبت شده است.

به گفته حسن نژاد گفت: در مجموع مخازن سد های استان 208 میلیون متر مکعب ظرفیت ذخیره آب دارند که سال گذشته در همین زمان 94 میلیون متر مکعب حجم ذخیره آب های پشت سد های استان بود که در حال حاضر این عدد به 40 میلیون متر مکعب رسیده است.

به گفته او از 25 دستگاه حفاری غیرمجاز ضبط شده در سطح استان 20 دستگاه مربوط به شهرستان دورود است و تعداد چاه های غرمجاز این شهرستان روز به روز در حال افزایش است.

ر

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "کاهش 67 درصدی حجم آب مخازن سد های لرستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش 67 درصدی حجم آب مخازن سد های لرستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید