طرز تهیه مافین قارچ و پنیر
به گزارش وبلاگ مویک، مافین قارچ و پنیر از غذاهای خوشمزه ای است که به صورت فنجانی تهیه می گردد. این غذا هم می تواند به عنوان یک وعده اصلی در نظر گرفته گردد و هم در قالب میان وعده سرو گردد. در هر صورت، مافین قارچ و پنیر به علت بافت نرم، طعم دلپذیر و راحتی در آماده سازی، یک انتخاب عالی برای آشپزهای خانگی است. برای این که طرز تهیه مافین قارچ و پنیر را بدانید با ما در خبرنگاران همراه باشید.
مواد اولیه مافین قارچ و پنیر
- 175 گرم قارچ
- روغن
- آرد ساده 175 گرم
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- کمی نمک
- 125 میلی لیتر شیر کم چرب
- 50 گرم کره
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری برگ مریم گلی تازه خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان تازه رنده شده
طرز تهیه مافین قارچ و پنیر
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و شش ورق کاغذی را در سینی مافین چیده و مرتب کنید.
- یک ماهیتابه نچسب را گرم کنید. روغن را در آن اسپری نموده، سپس قارچ ها را اضافه و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس بگذارید تا قارچ ها خنک شوند.
- آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ الک کنید. شیر، کره، تخم مرغ، قارچ، مریم گلی و دو قاشق غذاخوری پنیر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
- مخلوط را را روی سینی تقسیم کنید و روی همه آنها پنیر بپاشید.
- حدود 25 دقیقه یا تا زمان طلایی شدن مافین قارچ و پنیر صبر کنید.
برای درست کردن مافین قارچ و پنیر از چه نوعی قارچی می توان استفاده کرد؟
قارچ ها را می توان در مزرعه پرورش داد یا از طبیعت برداشت کرد. البته، همه قارچ ها قابل خوردن نیستند، بنابراین جستجوی قارچ مناسب احتیاج به تخصص در حوزه قارچ شناسی دارد. بیش از 2000 گونه قارچ خوراکی و دارویی وجود دارند اما برای تهیه مافین قارچ و پنیر شما احتیاج به قارچ سفید معمولی دارید که در بیشتر فروشگاه های یافت می گردد. این گونه حدود 90 درصد از قارچ های مصرفی را تشکیل می دهند. قارچ سفید دارای طعم چوبی است و می توان آن را به صورت خام یا پخته نوش جان کرد.
فواید مافین قارچ و پنیر
این غذا به علت وجود قارچ ارزش غذایی بالایی دارد. قارچ ها ارتباط قوی با فعالیت ضد سرطانی و سلامت قلب دارند و به عنوان مواد غذایی بسیار مغذی شناخته می شوند. در ادامه مزایای قارچ برای سلامتی را آنالیز می کنیم:
مواد مغذی و مفید قارچ
قارچ محصولی کم کالری، فاقد چربی، قند و سدیم بوده و سرشار از منبع ویتامین B و بعلاوه مواد معدنی از جمله سلنیوم و مس است. قارچ ها منبع طبیعی ویتامین D هستند و از سلامت سیستم ایمنی و قدرت استخوان ها حمایت می نمایند. وقتی قارچ ها در معرض نور خورشید قرار می گیرند، می توانند ویتامین D فراوری نمایند.
سلنیوم و ویتامین D هر دو از مواد مغذی حمایت نماینده سیستم ایمنی هستند، بنابراین خوردن قارچ ممکن است در عملکرد سیستم ایمنی بدن شما نقش داشته باشد. قارچ بعلاوه غنی از پلی ساکاریدها (نوعی کربوهیدرات) است. این کربوهیدرات غیر قابل هضم به عامل عنوان پری بیوتیک در دستگاه گوارش عمل می نماید. پری بیوتیک ها به عنوان باکتری های سالم شناخته می گردد و برای عملکرد مناسب سیستم ایمنی ضروری هستند.
قارچ و سرطان
مطالعات زیادی در خصوص فواید قارچ برای سلامتی و در پیشگیری و درمان انواع مختلف سرطان اجرا شده اند. آنالیز مطالعات 2012 نشان داد که قارچ با عوارض جانبی سرطان مانند تهوع، سرکوب مغز استخوان و کم خونی، مکمل شیمی درمانی و پرتودرمانی مقابله می نماید.
در مطالعه دیگری، محققان عصاره ای از قارچ های پورتوبلو، صدف، کرمینی و مایتاکه را به دست آوردند. آنها عصاره ها را به سلول های سرطانی پستان اضافه کردند و دریافتند که تکثیر سلولی 33 درصد کاهش می یابد و قارچ های میتاک و صدف، موثرتر هستند.
قارچ ها به عنوان یک درمان اضافی در بیماران سرطانی استفاده می شوند، جایی که ممکن است به سرکوب رشد سلول های سرطانی یاری نموده و از توسعه سلول های سرطانی جلوگیری نمایند، مصرف مافین قارچ و پنیر می تواند برای بیماران مبتلا به سرطان مفید باشد.
قارچ و سلامت قلب
قارچ حاوی دو نوع فیبر از جمله فیبر محلول و فیبر غیرمحلول است. هر دو این فیبرها به تنظیم قند خون و سطح کلسترول یاری می نمایند. این فیبرها بعلاوه حاوی یک آنتی اکسیدان قوی به نام L-Ergothioneine هستند که بیشتر در قارچ پورتوبلو و کرمینی وجود دارند.
مطالعات نشان می دهند که این قارچ ها دارای اثرات ضد التهابی هستند و به کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک یاری می نمایند. سندرم متابولیک بیماری است که شامل قند خون بالا، فشار خون بالا و کلسترول بالا می باشد. این دسته از شرایط منجر به بیماری قلبی می شوند.
یک مطالعه نشان داد که جایگزینی گوشت گاو با قارچ به کاهش وزن، سطح کلسترول و فشار خون در بزرگسالان یاری می نماید. از آنجایی که قارچ دارای بافت گوشتی است، می تواند جایگزینی آسان برای غذاهایی مانند چیلی، همبرگر سبزیجات و خورشت باشد.
کلام آخر
طرز تهیه مافین قارچ و پنیر را در بالا توضیح دادیم، حالا به راحتی می توانید این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید. بدون شک، با تهیه مافین قارچ و پنیر همه اعضای خانواده را شاد می کنید زیرا بیشتر افراد از ظاهر و نحوه سرو مافین ها لذت می برند. با درست کردن این غذا مواد مغذی زیادی جذب بدن شما می شوند زیرا ماده اصلی این وعده غذایی خوشمزه، قارچ است. قارچ دارای مزایای زیادی برای سلامتی است و مصارف آن برای کلیه افراد در همه سنین توصیه می گردد.
منبع: اسنپ مارکت