طرز تهیه موس شکلات در خانه، ساده و خوشمزه
به گزارش وبلاگ مویک، موس شکلات یک دسر شیرین و لذیذ است که با طعم فوق العاده شکلاتی خود، همواره مورد توجه علاقه مندان به دسرهای شکلاتی قرار می گیرد. این دسر مخملی و کرمی با بافت نرم و طعم غنی شکلات، به عنوان یک انتخاب عالی برای جشن ها و مناسبت های ویژه معرفی می گردد. که به عنوان یک دسر خانگی می توان سرو کرد. در زیر، مراحل و طرز تهیه موس شکلات را برای شما شرح داده ایم. قبلا طرز تهیه کیک موس شکلاتی را هم در کتاب کاله آورده بودیم، می توانید آن را هم مرور کنید.
مواد لازم برای تهیه موس شکلات
- شکر 100 گرم
- شیر 360 گرم
- زرده تخم مرغ 200 گرم
- شکلات 420 گرم
- ورق ژلاتین 15 گرم
- خامه سولیانو ویپ شده 800 گرم
طرز تهیه موس شکلات
حرارت دادن شکر و تهیه مخلوط شیر و تخم مرغ
شکر را روی گاز بگذارید تا گرم گردد و رفته رفته گوشه های ظرف دانه های شکر تبدیل به مایع گردد و در نهایت به رنگ قهوه در بیاید. وقتی به این شکل رسید یعنی کاراملی شده است. حالادر یک ظرف دیگر شیر را به خوبی هم بزنید و زرده تخم مرغ را اضافه کنید تا به دمای 85 درجه سانتی گراد برسد.
اضافه کردن ترکیب شکلات وژلاتین
حالا و در این مرحله از طرز تهیه موس شکلات نوبت آن است که شکلات و ژلاتین را میکس نموده و بعد به مخلوط اضافه کنید. یادتان باشد ترکیب را به خوبی میکس کنید و اجازه دهید تا سفت گردد.
اضافه کردن خامه
اکنون نوبت آن رسیده که نهایتا خامه را به آن اضافه نموده و به خوبی هم بزنید تا مخلوط گردد. بعد موس شکلات را در ظرف دلخواه خود بریزید، می توانید از لیوان ها و کاسه های شیشه ای بهره ببرید، در نهایت آن ها را به مدت 2 ساعت به یخچال منتقل کنید تا خوب خنک و سفت گردد.
برای تزئین، موس شکلات را با ترکیب های مختلف مانند پودر کاکائو، شکلات ریز، بادام زمینی یا میوه های تازه تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله