پاستا پنه، این شاهکار ساده اما بی نظیر از آشپزی ایتالیایی، یکی از آن غذاهایی است که با هر بار چشیدن، شما را به دنیایی از طعم های ناب می برد. این غذای محبوب با شکل خاص خود که به راحتی سس ها را در آغوش می کشد، می تواند تنها در چند مرحله به یک وعده غذایی رویایی...
خوشمزه بود ولی کاش عطر بهتری داشت، کاش بیشتر سرخ می شد و … . این جمله ها را اغلب از زبان افرادی می شویم که گوشت مرغ میل نموده اند. پختن گوشت مرغ کار سختنی نیست، اما با کمی سهل انگاری ممکن است غذایتان عطر و طعم خوبی نداشته باشد. بسیاری از افراد قبل از پخت...
تهیه مربا در خانه یکی از کارهای جذابی است که می توانید برای کسب تجربه در آشپزی داشته باشید و البته مرباهای خانگی طعم و عطر بهتری از نوع کارخانه ای دارند. قبلا در کتاب کاله روش تهیه مربای توت فرنگی بدون وانیل را مرور نموده بودیم و در ادامه قرار است طرز تهیه...
مربا یا لیچار، یکی از خوراکی های شیرین است که از پختن انواع میوه با شکر به دست می آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می ماند. از پکتین -نوعی پلی ساکارید، هترو پلی ساکارید یا فیبر- طبیعی یا مصنوعی و عسل هم...
ایسنا/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، کشف بقایای به جا مانده از یک سکونتگاه عصر برنز در روستایی در سوئیس صورت گرفت.
رنگینک یک دسر خوشمزه و شیرین است که در فصل های پاییز و زمستان با خرمای له شده جنوبی می توان درست کرد. رنگینک که ریشه آن به شهرهای جنوبی مانند آبادان برمی شود به علت ترکیب شدن با گردو سرشار از انرژی است. جنوبی های مهمان نواز این دسر خوشمزه را در وعده های...
یکی از انواع ماسک های خانگی که برای مسائل پوستی توصیه می نمایند، ماسک جوش شیرین برای صورت است. این ماسک معمولا به عنوان لایه بردار، درمان نماینده جوش و جای جوش توصیه می گردد. اما آیا ماسک جوش شیرین واقعا تاثیرگذار است؟ ممکن است عوارض جانبی هم داشته باشد؟...
موس شکلات یک دسر شیرین و لذیذ است که با طعم فوق العاده شکلاتی خود، همواره مورد توجه علاقه مندان به دسرهای شکلاتی قرار می گیرد. این دسر مخملی و کرمی با بافت نرم و طعم غنی شکلات، به عنوان یک انتخاب عالی برای جشن ها و مناسبت های ویژه معرفی می گردد. که به عنوان...
صبحانه مهمترین وعده غذایی است بنابراین خوب است برای تهیه صبحانه های متفاوت، پنکیک را هم در برنامه غذایی صبحانه خود قرار دهید. قبلا در کتاب کاله در خصوص اهمیت و فواید صبحانه و طرز تهیه پنکیک بدون شیر صحبت نموده بودیم و اینجا می خواهیم در تکمیل صبحانه های...
بسیاری از ما می دانیم که ریختن مواد انبوه در یک تابه بدون نمک، بدون فلفل، بدون چاشنی و سپس خوردن آن یک تجربه آشپزی متحول کننده قلمداد نمی شود. با این وجود، گاهی اوقات برای آشپز های مبتدی ترسناک است که بدانند وقتی زمان ساخت کابینت ادویه شان فرا می رسد باید...
سفیر استرالیا در تهران در گرمای این روزها دست به کار شده و در آشپزخانه سفارت آب دوغ خیار درست نموده است. فیلم طرز تهیه آب دوغ خیار را در ادامه ببینید.
باریستایی مهارتی تازه و مجذوب کننده است. مهارتی که با توسعه روزافزون صنعت قهوه و کافه آینده ای روشن دارد. اگر به فکر سرمایه گذاری روی خودتان یا بچه ها تان هستید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
انجام تمرین های قدرتی و بدن سازی نخستین گام برای ساخت ماهیچه و افزایش نیروی بدنی به شمار می رود. با وجود اهمیت بالای ورزش کردن و فواید زیاد آن برای سلامتی، در صورتی که غذای کافی و مناسب نخورید احتمال پیشرفت کردن و نتیجه گرفتن بسیار کاهش پیدا می نماید....
احتمالا اسپاگتی را با گوشت قرمز، گوشت مرغ، قارچ و یا سویا می خورند. اما یک پیشنهاد جسورانه برایتان داریم؛ این بار اسپاگتی را با انواع سبزیجات و میگو تست کنید.
شما می توانید آلوچه را به راحتی و به صورت سالم و بهداشتی در خانه خشک کنید و برای طعم دار کردن غذاهایی مانند دلمه یا مرغ و ترش واش از آن بهره ببرید.
اهالی شهر سرکان از توابع تویسرکان آش ترش مزه ای می پزند که ماده اصلی آن سماق است.
خبرنگارانـ املت یکی از غذا های ساده، خوشمزه و بسیار محبوب در بین ما ایرانی هاست که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب است و این روز ها در منوی قهوه خانه ها و رستوران ها هم جایگاه ویژه ای دارد. املت در عین حال که غذای ساده ای است و مواد اولیه آن...
اگر در حال تحقیق و جستجو برای یافتن هیجان انگیزترین مقاصد دنیا برای سفر هستید دانستن نام شهرهای پربازدید دنیا در سال 2023 به شما یاری می نماید مقصد خود را بهتر انتخاب کنید. ویژگی های خاص این شهرها باعث شده مسافران تجربه ای فراموش نشدنی را در آن ها تجربه...
رشته پلو یکی از انواع غذا های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می گردد، برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما همراه باشید.
طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی نسبت به تهیه سیب زمینی سرخ نموده کمی سخت تر است و قلق خاص خود را دارد، زیرا اگر ریزه کاری های خاص آن رعایت نگردد، مواد دور قارچ در حین سرخ شدن باز شده و قارچ سوخاری شما خراب می گردد.