یک روش خوشمزه برای آب پز کردن ذرت
به گزارش وبلاگ مویک، گیاه ذرت حاوی فیبر زیاد، املاح معدنی، کلسیم، پتاسیم و ویتامین های گروه ب، آ و ث است. ذرت پخته در انواع سالاد یا به صورت ساید بشقاب همراه با انواع غذاها سرو می گردد. اگر ذرت کمی طعم دار گردد حتی بهتر است و غذا را هم خوشمزه تر می نماید. در دستور امروز روش آب پز کردن ذرت با سیر و سبزیجات آموزش داده می گردد.

ذرت آب پز طعم دار حتی می تواند به عنوان میان وعده، تنقلات یا پیش غذا تهیه و سرو گردد. در این دستورالعمل برای آب پز کردن ذرت از روشی به نام حمام کره استفاده شده است. در این روش پخت، ذرت در مخلوط آب، شیر و کره بخارپز می گردد.
مواد لازم برای بخارپز کردن ذرت
- آب چهار فنجان
- ذرت تازه شش عدد
- سیر شش حبه
- برگ تازه آویشن یک چهارم فنجان
- شیر یک فنجان
- کره پاستوریزه دویچه مارکن کاله خرید آنلاین دو عدد (100 گرمی)
- نمک به میزان لازم
مراحل آب پز کردن ذرت با سیر و سبزیجات
مرحله اول
برای آغاز آب پز کردن ذرت، یک قابلمه میانه بردارید. چهار فنجان آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.
مرحله دوم
ذرت ها را از وسط نصف کنید. سپس، حبه های سیر را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.
مرحله سوم
سیر، آویشن، شیر، کره و نمک را به قابلمه اضافه کنید. ذرت ها را با احتیاط داخل قابلمه بچینید و حرارت را کم کنید. بسته به نوع ذرتی که استفاده می کنید، زمان پخت فرق دارد. بنابراین هر چند دقیقه یکبار به یاری چنگال ذرت ها را چک کنید و پختن آن ها مطمئن شوید.
مرحله چهارم
بعد از این که ذرت ها پختند، آن ها را از قابلمه خارج نموده و بلافاصله سرو کنید.
فوت و فن آب پز کردن ذرت با سیر و سبزیجات
- اگر گیاهخوار هستید می توانید از کره گیاهی به جای کره حیوانی بهره ببرید. می توانید از میزانی فلفل سیاه هم برای مزه دار کردن ذرت بهره ببرید.
- روش های دیگری هم برای پختن ذرت و طعم دادن هست؛ مثل: طرز تهیه ذرت گریل شده، روش پخت ذرت کره ای و روش تهیه ذرت گریل شده مکزیکی که پیشنهاد می کنیم آن ها را هم امتحان کنید.