یک روش خوشمزه برای آب پز کردن ذرت

به گزارش وبلاگ مویک، گیاه ذرت حاوی فیبر زیاد، املاح معدنی، کلسیم، پتاسیم و ویتامین های گروه ب، آ و ث است. ذرت پخته در انواع سالاد یا به صورت ساید بشقاب همراه با انواع غذاها سرو می گردد. اگر ذرت کمی طعم دار گردد حتی بهتر است و غذا را هم خوشمزه تر می نماید. در دستور امروز روش آب پز کردن ذرت با سیر و سبزیجات آموزش داده می گردد.

یک روش خوشمزه برای آب پز کردن ذرت

ذرت آب پز طعم دار حتی می تواند به عنوان میان وعده، تنقلات یا پیش غذا تهیه و سرو گردد. در این دستورالعمل برای آب پز کردن ذرت از روشی به نام حمام کره استفاده شده است. در این روش پخت، ذرت در مخلوط آب، شیر و کره بخارپز می گردد.

مواد لازم برای بخارپز کردن ذرت

  • آب چهار فنجان
  • ذرت تازه شش عدد
  • سیر شش حبه
  • برگ تازه آویشن یک چهارم فنجان
  • شیر یک فنجان
  • کره پاستوریزه دویچه مارکن کاله خرید آنلاین دو عدد (100 گرمی)
  • نمک به میزان لازم

مراحل آب پز کردن ذرت با سیر و سبزیجات

مرحله اول

برای آغاز آب پز کردن ذرت، یک قابلمه میانه بردارید. چهار فنجان آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.

مرحله دوم

ذرت ها را از وسط نصف کنید. سپس، حبه های سیر را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم

سیر، آویشن، شیر، کره و نمک را به قابلمه اضافه کنید. ذرت ها را با احتیاط داخل قابلمه بچینید و حرارت را کم کنید. بسته به نوع ذرتی که استفاده می کنید، زمان پخت فرق دارد. بنابراین هر چند دقیقه یکبار به یاری چنگال ذرت ها را چک کنید و پختن آن ها مطمئن شوید.

مرحله چهارم

بعد از این که ذرت ها پختند، آن ها را از قابلمه خارج نموده و بلافاصله سرو کنید.

فوت و فن آب پز کردن ذرت با سیر و سبزیجات

  • اگر گیاهخوار هستید می توانید از کره گیاهی به جای کره حیوانی بهره ببرید. می توانید از میزانی فلفل سیاه هم برای مزه دار کردن ذرت بهره ببرید.
  • روش های دیگری هم برای پختن ذرت و طعم دادن هست؛ مثل: طرز تهیه ذرت گریل شده، روش پخت ذرت کره ای و روش تهیه ذرت گریل شده مکزیکی که پیشنهاد می کنیم آن ها را هم امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله

به "یک روش خوشمزه برای آب پز کردن ذرت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک روش خوشمزه برای آب پز کردن ذرت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید