اینترنت برای هیچ آزمونی قطع نخواهد شد
به گزارش وبلاگ مویک، طی سال های اخیر پدیده لو رفتن سؤالات و رواج تقلب در بین بعضی داوطلبان کنکور همپای رشد شبکه های مجازی و وسایل الکترونیکی و ابزار های هوشمند افزایش یافته است و این نگرانی را برای داوطلبان کنکور و حتی خانواده های آن ها که به نوعی سرنوشتشان به این امتحان گره خورده ایجاد کرد.

به گزارش ایسنا؛ اگرچه برای جلوگیری از تقلب و پخش سوالات هنگام برگزاری کنکور تدابیر گوناگونی از سوی سازمان سنجش درنظر گرفته شده، اما گویا موثر نبوده و اخیرا تنها روشی که می توانست امنیت این امتحان را تضمین کند قطع اینترنت اعلام شده بود. در نهایت نوبت اول کنکور سراسری سال 1402 در روز های 29 و 30 دی ماه به علت جلوگیری از تقلب و حفظ حقوق داوطلبان، با قطع اینترنت آن هم به صورت نقطه ای برگزار گردید و آنالیز ها حاکی از آن بود که این روش تا حد زیادی پیروز بوده و هیچ برگشت پاسخی به حوزه های امتحانی در کنکور سال جاری رخ نداد.
اگر چه این اقدام از سوی مسئولان سازمان سنجش پیروز اعلام شد، اما وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سال گذشته اعلام نمود که این بار آخری است که اینترنت به خاطر کنکور قطع می گردد و حتما باید برای دور بعدی کنکور به فکر راهکاری جایگزین باشند و به هیچ وجه دیگر اینترنت را به خاطر کنکور قطع نمی نمایند.
در همین رابطه امروز محسن زارعی-رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش- در یک نشست خبری، از آنالیز درخواستی برای قطع اینترنت هنگام برگزاری کنکور سراسری در تیرماه اطلاع داد.
او در این زمینه گفت: از آنجا که تخلفات و شبکه های سودجو در پیغام رسان های خارجی فعالیت داشتند، درخواست قطع اینترنت بین الملل در یک مدت زمانی 35 دقیقه ای تا ساعت 8:30 صبح را داشتیم که مصوب شد تا در کارگروهی آنالیز گردد و جلسات تخصصی داشتیم. دو موضوع تهیه اینترنت پایدار و پرسرعت برای حوزه های تصحیح و محدودسازی اینترنت در دستور کار بود و در حال آنالیز کارشناسی هستیم.
پس از انتشار این خبر، امروز محمد احسان خرامید- رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی درباره قطع اینترنت در زمان کنکور اظهار کرد: همانگونه که سال قبل هم اعلام شد، وزارت ارتباطات برای هیچ آزمونی حتی یک دقیقه هم اینترنت را قطع نخواهد کرد.
منبع: فرارو