خشک کردن گوجه سبز در فر و آفتاب
به گزارش وبلاگ مویک، شما می توانید آلوچه را به راحتی و به صورت سالم و بهداشتی در خانه خشک کنید و برای طعم دار کردن غذاهایی مانند دلمه یا مرغ و ترش واش از آن بهره ببرید.
گوجه سبز یکی از میوه های بهاری و فوق العاده محبوب و پر هوادار است که شما می توانید از آن انواع لواشک و ترشی را تهیه و برای بالانس کردن مزه های غذا به عنوان یک چاشنی بهره ببرید. خشک کردن گوجه سبز به روش های مختلفی انجام می گردد. شما می توانید از آفتاب یاری بگیرید یا داخل فر و سرخ کن یا هواپز خود آن را قرار دهید تا سرعت بیشتری داشته باشید. بهتر است گوجه ها را داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید زیرا ممکن است کرم بگذارد. با مجله اینترنتی وبلاگ مویک همراه باشید.
مواد لازم برای خشک کردن گوجه سبز
- آلوچه 1 کیلوگرم
- نمک 2 قاشق غذاخوری
- روغن 2 قاشق غذاخوری
طرز خشک کردن گوجه سبز
مرحله اول
ابتدا باید آلوچه ها را خوب بشویید و دم آن را بگیرید تا بعد از خشک شدن راحت تر از آن بهره ببرید. یک قابلمه آب پر کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. نمک و روغن (افزودن روغن باعث می گردد آلوچه ها بعد از خشک شدن براق باشند) را اضافه کنید و آلوچه ها را داخلش بریزید و 1 دقیقه بگذارید بجوشد. سپس از آب خارج کنید و روی یک پارچه یا داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافه کاملا خارج گردد.
مرحله دوم
برای خشک کردن در آفتاب باید از یک آبکش بهره ببرید تا گوجه ها کاملا هوا بخورد. بعد آن ها را مقابل آفتاب قرار دهید و 4 روز صبر کنید تا کاملا خشک گردد. در این روش حتما هر ازچندگاهی آلوچه ها را زیر و رو کنید. بهتر است روی هم نباشند تا خوب خشک شوند. اصلا از سینی استفاده نکنید زیرا هوا نمی خورد و امکان خراب شدن دارد.
مرحله سوم
برای خشک کردن در فر باید آلوچه ها را بعد از خشک شدن روی سینی فر و در دمای خیلی کم قرار دهید و 1 ساعت صبر کنید. در طول این مدت گوجه ها را زیر و رو کنید و هر موقع احتیاج بود آن ها را درآورید. برای خشک کردن در سولاردم نیز باید روی حالت کانوکشن قرار دهید و دمای 120 درجه را انتخاب کنید و 40 دقیقه زمان دهید تا حسابی خشک گردد.
فوت و فن های طرز خشک کردن گوجه سبز
- افزودن نمک دلخواه است و می توانید آن را حذف کنید.
- حتما بعد از خشک شدن در یخچال نگهداری کنید.
- خشک شدن در آفتاب به شدت آفتاب حیاط شما بستگی دارد. حتما مدام به آن سر بزنید، بهتر است یک توری روی آن بیندازید تا حشرات روی آن نیایند. می توانید بعد از خشک شدن و موقع استفاده روی آن ها را آب بگیرید.
- برای خشک کردن در سرخ کن یا هواپز نیز باید دما کم باشد. حتما مدام به آن سر بزنید تا نسوزد.
- می توانید آلوچه را هسته گیری و خرد کنید.