شرط مهم دولت برای افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان
به گزارش وبلاگ مویک، رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان کشوری و لشگری منوط به تامین منابع یا مدیریت مصارف است.

به گزارش وبلاگ مویک، مسعود میرکاظمی، در مورد تصمیم دولت برای افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشگری، اظهار کرد: رئیس جمهوری دستوری برای ترمیم حقوق شاغلان و بازنشستگان دادند. البته با این فرض که خلق پول یا استقراضی انجام نشود.
وی ادامه داد: ما هم جلساتی گذاشته ایم تا این موضوع را دنبال کنیم که هنوز به نتیجه نهایی نرسیده ایم. امیدوارم در روزهای آینده به جمع بندی نهایی برسیم.
او در پاسخ به این پرسش که این کار به مصوبه مجلس هم نیازمند است، شرح داد: بله، البته باید ببینیم توان پرداخت بیشتر داریم یا نه؟ چون نمی شود پرداختی انجام شود ولی از آن طرف خلق پول کرده و تورم بیشتری به مردم تحمیل کنیم. بنابراین افزایش حقوق منوط به تامین منابع یا مدیریت مصارف است.
میرکاظمی در خاتمه گفت: به محض اینکه کار کارشناسی در این زمینه انجام شد و دولت آن را تصویب کرد، مراحل قانونی طی خواهد شد.
- امروز از حقوق بازنشستگان رونمایی می شود | سناریوی افزایش حقوق بازنشستگان
- آخرین شرایط اختصاص کالابرگ الکترونیک به جای یارانه نقدی به مردم | اندازه اثرگذاری توافق احتمالی بر اقتصاد کشور