طرز تهیه خوراک اسفناج خوشمزه و ساده

به گزارش وبلاگ مویک، به قدری خوراک اسفناج خامه ای خوشمزه است که می توان بر این معتقد بود که در جهان دو نوع انسان وجود دارد: افرادی که خوراک اسفناج خامه ای را دوست دارند و افرادی که هنوز این خوراک را کلا امتحان نکرده اند، یا طعم یک خوراک اسفناج خوب و لذیذ را نچشیده اند. با این دستورالعمل قطعا جز افراد نوع اول خواهید شد. خوراک اسفناج خوشمزه خامه ای نوعی خوراک لوکس است که سس و ادویه جات آن، بافتی نرم و لطیف و عطری خاص به این خوراک داده اند. این خوراک را می توانید کنار استیک و به عنوان پیش غذا هم سرو کنید.

طرز تهیه خوراک اسفناج خوشمزه و ساده

مواد لازم برای تهیه خوراک اسفناج خامه ای خوشمزه و ساده

  • بیبی اسفناج 300 گرم
  • کره بدون نمک خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
  • پیاز دو قاشق غذاخوری
  • سیر دو قاشق چای خوری
  • آرد همه منظوره دو قاشق غذاخوری
  • شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک فنجان
  • خامه کاله خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان کاله (رنده شده) نصف فنجان
  • جوز هندی تازه رنده شده یک چهارم قاشق چای خوری
  • خردل خشک نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک اسفناج خوشمزه و ساده

مرحله اول

حدود چهار لیتر آب داخل یک قابلمه با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد از این که آب به جوش آمد، بیبی اسفناج ها را اضافه کنید و بگذارید حدود 15 ثانیه در آب جوش غل بزنند. سپس آن ها را داخل آبکش بریزید و دورتادور آبکش پخش کنید تا آبشان گرفته گردد.

مرحله دوم

در این فاصله سراغ تهیه سس خوراک بروید. پیاز را رنده نموده و سیر را به صورت خیلی ریز خرد کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت میانه قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید سپس سیر و پیاز را به کره اضافه نموده و حدود یک دقیقه آن ها را با هم تفت دهید.

مرحله سوم

آرد را به صورت منظم همراه با همزدن مرتب روی مواد داخل تابه بپاشید. سه دقیقه زمان کافیست تا آرد با مواد تفت بخورند. از اسفناجی که با این سس طعم دار شده می توانید در تهیه خوراک مرغ و اسفناج بهره ببرید.

مرحله چهارم

بعد از سه دقیقه خامه و شیر را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه مخلوط را به آرامی و به طور مداوم هم بزنید تا سس جوش آمده و به مقدار کافی غلیظ گردد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حدود دو دقیقه دیگر سس روی حرارت بماند. این خوراک را می توان نوعی دیپ اسفناج گرم به حساب آورد.

مرحله پنجم

پنیر پارمسان رنده شده و بیبی اسفناج ها را به قابلمه اضافه کنید. جوز هندی را هم داخل قابلمه رنده کنید. نمک و فلفل ها را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا مواد با حرارت خیلی کم گرم شوند. خوراک اسفناج آماده است.

چند نکته

  • مهم ترین مرحله برای تهیه این خوراک، تهیه سس آن است. بنابراین این مرحله را با دقت و زمانبندی که گفتیم طی کنید و آرد را به طور منظم هم بزنید.
  • غلظت این خوراک بعد از سرد شدن بیشتر می گردد؛ بعد از این که آن را از روی حرارت برداشتید سریع سرو کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خوراک اسفناج خوشمزه و ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک اسفناج خوشمزه و ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید