غذای پولدارها ؛ این غذا طعم اسکناس می دهد
به گزارش وبلاگ مویک، احتمالا اسپاگتی را با گوشت قرمز، گوشت مرغ، قارچ و یا سویا می خورند. اما یک پیشنهاد جسورانه برایتان داریم؛ این بار اسپاگتی را با انواع سبزیجات و میگو تست کنید.
اسپاگتی جامبالایا (اسپانیایی) خوراک خوشمزه ای است حتمن این مطلب را بخوانید و این غذا را درست کنید.
1. اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش و زردچوبه بریزید و اجازه دهید خوب جوش بخورد. میگو، ماهی و فیله مرغ را با روغن زیتون یا کره تفت دهید.
2. سبزیجات، قارچ، فلفل دلمه ای، زیتون، سس مارینا، نمک و فلفل را اضافه نموده بگذارید مواد در سس کمی پخته شوند.
3. در انتها ادویه، هات سس و اسپاگتی را هم که قبلا در آب جوش پخته شده را اضافه کنید و تفت دهید.
مواد لازم:
دو عدد میگو پوست کنده
یک عدد فیله مرغ100 گرم؛
گوشت ماهی فیله شده
100 گرم فلفل دلمه ای رنگی
4 عدد زیتون سیاه
یک ق چ سیر خردشده
4 عدد قارچ دکمه ای
100 گرم اسپاگتی پخته شده
یک لیوان سس مارینا
مقداری هات سس
یک ق غ جعفری ریز شده
یک ق چ آویشن
فلفل سیا
منبع: همشهری آنلاین